Torsdag på Barratt!

Vi inviterer til en hyggelig og avslappa torsdagskveld her på Barratt 27 februar kl 18. Det blir foto utstilling av ypperste slag, mulighet til å smake håndbrygget kaffe, og tilslutt filmvisning.

lørdag_på_barratt
Et av våre nyeste tilskudd til barista-staben er Josh. Han er fra California og er gift med svenska Michaela. De bor fortiden i Indonesia, men har et kort opphold her i Oslo for å leve et “normalt liv” (tjene litt cash) og promotere Loving Orphans Global, en veledighetsorganisasjon de jobber (frivillig) for.

Josh er fotograf, og selger bildene sine til inntekt for Loving Orphans Global her på Barratt denne torsdagskvelden.
Hjertene deres ligger i å gjøre livet lettere for så mange som mulig foreldreløse barn i Indonesia, og vi i Barratt har lyst til å hjelpe de med dette så mye vi kan. Kom gjerne innom å ta en titt!

Og har du ikke smakt håndbrygget kaffe før, eller bare har lyst til å smake igjen, spanderer vi denne opplevelsen på deg! Tilslutt, kl 20, setter vi på “Fading West” på storskjem, en dokumentar om bandet Switchfoot (surfing, god musikk og innmari god stemning).

En liten info-film om Loving Orphans Global:

og Fading West teaser:

HÅPER VI SEES!!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>