Kaffa Kaffa Kaffa

Vi er kjempefornøyde med at vi har et samarbeid med Kaffeleverandøren Kaffa. De beskriver seg selv som “et lite kaffebrenneri med store ambisjoner”, og ambisjonen er definitivt merkbar i lidenskapen hos disse kaffe-elskende menneskene. Og gjestfriheten matcher ambisjonene. Kaffebrenneriet på Ryen har invitert oss på køpping et par ganger allerede, og vi gleder oss med iver til neste runde om ikke så alt for lenge.

“Køpping”, og alt hva begrepet innebærer, har ikke blitt et veldig allment konsept, i hvert fall ikke enda, og man kan trygt si at lærekurven har nådd nye høyder for våre færske baristaer. Etter å ha lært om, lukta på, rørt litt i, og smakt på kaffe fra hele verden har nysjerrigheten på “spesialkaffe” vokst betydelig. For denne kaffe’n er alt annet enn vanlig, og når man får en enda dypere innsikt i den lange prosessen fra en grønne luktfri bønner til duftende, velsmakende kaffebrygg blir det ekstra hyggelig å servere det. Vi håper du som gjest hos oss vil kjenne på KAFFA sin, og nå også vår, store ambisjon og lidenskap for god, kvalitetskaffe; “kaffe som har helt spesielle smaksegenskaper fordi den er dyrket av bønder som har stor kunnskap om sitt arbeid, og som steller sine busker og foredler sine bær med kløkt og kjærlighet.” (Alle sitat er hentet fra kaffa.no)

Hvis du er mer interessert i kaffe, og spesielt kaffe fra Kaffa, anbefaler vi å ta en tur innom nettsiden deres!

Her er noen bilder fra våre utflukter så langt:

R_MG_5261

R_MG_5424

R_MG_5530

R_MG_5292

R_MG_4799

R_MG_4738

R_MG_4729Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>