Lucky 26!

Vi kan nå gratulere 26 medarbeidere med ferdig utført barista-kurs (del 1)!! HURRA HURRA!

Igår dro siste pulje opp til KAFFA brenneriet på Ryen for å bli kursa av kaffe-kyndige Jon Ivar Sørreime. Det ble enda en runde med introduksjon av bayonetten, det hellige vinduet mellom de 24-27 sekundene, og en step-by-step guide i hvordan lage den perfekte fløyelsmyke melka. Nå er tida snart duket for å gå løs på vår egen espressomaksin (<3La Marzocco<3)..

I del 1 var fokuset på hvordan operere selve maskina, men i del 2 skal vi lære om kaffe i seg selv, blant annet om smak og historie. Vi gleder oss!

R_1000_MG_8155

R_MG_7992_trio

R_1000_MG_8082

R_1000_MG_7995_duo

R_1000_MG_7977_BW

R_1000_MG_8123_duo

R_1000_MG_8062R_1000_MG_8190R_1000_MG_8042

R_1000_MG_8020_trio

R_1000_MG_8023_BW

R_1000_MG_8196



7 thoughts on “Lucky 26!

  1. Siri Novak

    Fytti! Så mange fine medarbeidere. Kommer til å slite med og sitte på kontoret når nabobygget syder av kaffelukt fra himmel´n og venner bak disken!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>