Åpningstider i Påsken

Åpningstider i Påsken 2015:
Palmesøndag 29.mars 9 – 14
Man-ons STENGT
Skjærtorsdag 19.30 – 22.00
Langfredag 10.00 – 13.30
Påskeaften 19.30 – 22.00
Søn 1.påskedag 10.00 – 15.30
Man 2.påskedag 18.00 – 22.00

Fra tirsdag 7.april har vi igjen vanlige åpningstider.

PS! Ikke glem påskekaffen! Vi kverner gjerne bønnene for deg til den bryggemetoden du skal benytte deg av der du er i påsken! Barratts utvalgte PÅSKEKAFFE er El Obraje fra Colombia.
Smaksbeskrivelse: Marsipan(såklart), søt mandarin, kanel og kakao….mmm!

GOOOOOD PÅSKE fra alle oss til alle dere!

Godpaaske1000Barratt Koppen er julegaven i år!

Vi hadde lyst til å gjøre noe ekstra spesielt i forbindelse med ettårs dagen vår,- og siden det var på høy tid at vi har vår egen kopp, slo vi to fluer i en smekk, tok vi grafisk designern fatt, og lagde en. Og her er den! Koppene kommer i posten til oss i kaffebaren om ikke så alt for lenge, og vi sier i fra med en gang de er å få kjøpt. (Vi venter de i uke 51, men i mellomtiden anbefaler vi deg å holde av de du vil ha ettersom det er et begrenset opplag)

***HETT julegavetips!***

Alltid velkommen innom hos oss!

Se bilder fra ettårs bursdagsfeiringen vår her!

Barratt krus ett årBursdag på Barratt!

Vi har akkurat fylt ett år, og i den anledning stelte vi i stand tidenes fest her på Barratt! Tusen takk til alle som kom å feiret dagen sammen med oss, vi setter pris på dere alle! Og for dere som ikke hadde mulighet til å ta turen innom, her er noen shots fra kvelden:

Foto: Petter Egge, Edit: Michelle Kapstad

IMG_3839

IMG_3853

IMG_3875

IMG_3895

IMG_3903

IMG_3912

IMG_3920

IMG_3962

IMG_3966

IMG_3978

IMG_3985

IMG_4001

IMG_4008

IMG_4015

IMG_4066

IMG_4070

IMG_4091

IMG_4097

IMG_4103

IMG_4111Barratt fyller ett år!!

Ett helt år har gått siden vi åpna, og for et år det har vært. Vi har lyst til å feire dette med deg den 13 november, med konsert, en fest og god god kaffe. Ta med deg venner, bekjente, naboer og familie, det blir stor stas fra kl 18 og utover denne torsdagskvelden.

Vi får æren av å høre Inge Andreas Jacobsen og Storsalen Gospelkor, og kan by på en ellers storslått feiring her i kaffebaren. Du er hjertelig hjertelig velkommen!

Storsalen Gospelkor har spredt det gode budskap i over 30 år, men består i dag av en energisk og vital gruppe sangere mellom 18-27 år. Det ryktes at de skal synge noen helt nye og vakre låter når de nå gjester oss her på Barratt!

Inge Andreas Jacobsen er en lidenskapelig sanger og låtskriver som skaper ren musikkmagi der han ferdes. Stemmen hans vekker smilende varme i hele kroppen, og han har en tilstedeværelse som er helt unik.

Vi gleder oss!

Meld deg på som attending på facebook eventet!

barratt et år_1000Velkommen til Barratt!

Nå er høsten her for R E A L, og vi høst er sesongen for forandring! Derfor har vi laget ny tavle bak baren. Og i samme anledning vil vi annonsere at vi selger V60 og Chemex utstyr. OG at vi har den BEST Aloe Vera drikken i hele verden. OOG at vi har en helt nydelig kaffe som dagens idag (muligens imorra og)- en kaffe som funker utmerket som håndbrygg hvis du ønsker det i stedet! Den heter DERI KOCHOA og er en klassisk våtforedlet kaffe fra Etiopia. Les mer om kaffen vi selger på kaffa.no.

V E L K O M M E N til oss!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 17.05.14

17maiinfo_1

17 mai nærmer seg med stormskritt, og her på Barratt har vi allerede planlagt festen! Kaffebaren holder åpent fra kl 12:30-15:30, det er festgudstjeneste på bygget kl 13:30, og etter gudstjenesten er det matservering oppe i matsalen.

17maiinfo_6

17maiinfo_5

17maiinfo_2

17maiinfo7Hverdagsnytt

Her på Barratt har vi fine hverdager. Det går stort sett i det samme, og vi fryder oss over de små men viktige tingene…

Som f.eks vår eminente bukk med nytt design. Og takk være Michaela har Barratt Smoothien har fått sin egen vegg..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Benita, Asgeir og Josh er alltid like flinke til å posere for Barratt. Her er Benita med vår veldig lønnsomme og fine kaffekort, der du får hver 7ende kopp kaffe on the house. Asgeir gjør det han kan for å kaste glans kaffe posene fra KAFFA, poser du får blant annet kjøpt hos oss. KAFFA er forøvrig kaffe-leverandøren vi bruker til både trakte og espresso kaffen vår. Kunne ikke vært mer fornøyde med det. Takk KAFFA! (Og vi selger deilige små Monin sirup flasker! Karamell og Vanilje, 35 kr!)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi har lyst til å vite hva du tenker om opplevelsen din av kaffebaren, så vi har laga en kundeundersøkelse og lagt den ved baren. Bare å fylle ut med de meninger du har!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Og vi har fortsatt de samme gode snurrene, scones og andre færske produkter laget på kjøkkenet oppe, og mange nye produkter, som f.eks lakris fra BLACK:

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sees på Barratt!!Torsdag på Barratt!

Vi inviterer til en hyggelig og avslappa torsdagskveld her på Barratt 27 februar kl 18. Det blir foto utstilling av ypperste slag, mulighet til å smake håndbrygget kaffe, og tilslutt filmvisning.

lørdag_på_barratt
Et av våre nyeste tilskudd til barista-staben er Josh. Han er fra California og er gift med svenska Michaela. De bor fortiden i Indonesia, men har et kort opphold her i Oslo for å leve et “normalt liv” (tjene litt cash) og promotere Loving Orphans Global, en veledighetsorganisasjon de jobber (frivillig) for.

Josh er fotograf, og selger bildene sine til inntekt for Loving Orphans Global her på Barratt denne torsdagskvelden.
Hjertene deres ligger i å gjøre livet lettere for så mange som mulig foreldreløse barn i Indonesia, og vi i Barratt har lyst til å hjelpe de med dette så mye vi kan. Kom gjerne innom å ta en titt!

Og har du ikke smakt håndbrygget kaffe før, eller bare har lyst til å smake igjen, spanderer vi denne opplevelsen på deg! Tilslutt, kl 20, setter vi på “Fading West” på storskjem, en dokumentar om bandet Switchfoot (surfing, god musikk og innmari god stemning).

En liten info-film om Loving Orphans Global:

og Fading West teaser:

HÅPER VI SEES!!Musikken vi spiller her på Barratt

Vi spiller en del musikk her på Barratt, og vi får stadig spørsmål om hva vi spiller .

Her er 3 lister vi har foreløpig, men det kommer flere fortløpende og de oppdateres stadig. FØLG, SPILL OG NYT!

HVERDAGS: Dette er lista for en rolig dag eller kveld, mye digge artister som f.eks: The Wailin Jennys, Junip, Sanders Bolkhe, Bon Iver, Fink, Band of Horses, og The Cave Singers.

ETTERMIDDAG: Dette er lista for en litt mer upbeat setting, med artister som f.eks: The Shouting Matches, Megafaun, Comet Kid, The Oh Hello’s, Matt Corby og Matthew and The Atlas.

HIP HIP: Dette er hipt. Og perfekt for en god sammenkomst av mennesker. Den inkluderer artister som f.eks: Haim, Wildcat! Wildcat!, Jonquil, CHVRCHES og Oh Land.Kokkekurset for DEG!

Er du glad i å lage mat? Alltid hatt lyst til å lære mer om hvordan man lager fristende delikatesser? Og insett at du trenger noen tips på veien for å kunne fullbyrde ditt sanne kokke-potensiale?

DA har vi kurset for deg. Vi har stedet, mannen og kunnskapen!

Vår eminente mat-guru Stein sitter inne med kunnskaper han ikke lenger klarer å holde for seg selv. Han er nemlig klar for å dele det han kan med de som vil ta imot. Det er aldri for seint til å lære..! Kjøkkenet venter på deg!

Ingen datoer er satt enda, men vi jobber stadig med konseptet. Mer konkret informasjon er på vei, men hvis du har spørsmål så lenge, eller bare har lyst til å melde din interesse gjerne kontakt oss her.2014

Vi er klare for et nytt år; det første nye året for Barratt Kaffebar!

Dørene åpner nå på lørdag, og åpningstider er som vanlig.

V E L K O M M E N

headerimage5

R_MG_0389

R_duo_MG_0371

R_MG_0439Oh Julesushi!

Jula er rett rundt hjørnet, og i den anledning har vi laget en verdig julespesialitet!

Vår egen kokk, Stein, har vært kreativ med julelaksen, juleribba, julesylta, sin egen medisterkake oppskrift, og gitt oss sesongens mest smakfulle nyhet: JULESUSHI! Kan sterkt anbefales!

3_1000_IMG_0804

R_1000_IMG_0811

3_1000_IMG_0770

R_1000_IMG_0775