Barratt Nytt!

Det skjer stadig noe nytt i prosessen frem mot åpning. Og stadig skjønner vi viktigheten i å se stort på de små skrittene. Fordi selv om interiøret ikke har kommet helt på plass er navnskilt-laging, ringperm-innkjøp og kaffe-lukting vitale gjøremål i utformingen av Barratt Kaffebar.

Forrige uke var noen av oss på køpping i kaffa butikken i Nils Juels gate. Vi gikk rundt bordet å lukta, smakte og prøvde å sette ord på det vi fikk av inntrykk. Det er ikke alltid lett beskrive hva kaffen lukter og smaker, men vi lærer stadig mer om hvordan man skal kjenne etter graden av syrlighet, sødme og for eksempel hvilken grad SKOG det lukter. Fordi kaffe kan faktisk lukte av deilig norsk barkete skog. Eller kanskje du ville beskrevet det som mørk sjokolade? Det er en individuell opplevelse, men vi lærer også at det finnes et felles språk for det vi lukter og smaker; og overraskende nok er det ganske tilfredsstillende å komme til en slags enighet i beskrivelsene av de litt mystiske attributter ved kaffe.

vsco_0-3?duo

Vi som jobber med forberedelsene har organisering på hjernen. Så igår dro vi ut å kjøpte permer.

photo_duo

Og her er våre DIY navneskilt! Hipp hippp!

vsco_0-1_duoLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>