Barratt fyller ett år!!

Ett helt år har gått siden vi åpna, og for et år det har vært. Vi har lyst til å feire dette med deg den 13 november, med konsert, en fest og god god kaffe. Ta med deg venner, bekjente, naboer og familie, det blir stor stas fra kl 18 og utover denne torsdagskvelden.

Vi får æren av å høre Inge Andreas Jacobsen og Storsalen Gospelkor, og kan by på en ellers storslått feiring her i kaffebaren. Du er hjertelig hjertelig velkommen!

Storsalen Gospelkor har spredt det gode budskap i over 30 år, men består i dag av en energisk og vital gruppe sangere mellom 18-27 år. Det ryktes at de skal synge noen helt nye og vakre låter når de nå gjester oss her på Barratt!

Inge Andreas Jacobsen er en lidenskapelig sanger og låtskriver som skaper ren musikkmagi der han ferdes. Stemmen hans vekker smilende varme i hele kroppen, og han har en tilstedeværelse som er helt unik.

Vi gleder oss!

Meld deg på som attending på facebook eventet!

barratt et år_1000Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>