Barista Kurs Del II og ferden til Kaffesnobberi.

Da var de fleste av oss ferdig med både del 1 og 2 av KAFFA’s Barista Kurs. Det føles godt!

Vi har fått et innblikk i hvor og hvordan kaffeplanten blir dyrket, de ulike prosessene fra bær til bønne, de forskjellige kaffeartene, og hvordan brenneprofilen og bryggemetoden kan være avgjørende for smaken på kaffen.

Det er en glede å få samarbeide med en leverendør som Kaffa, de er gjestfrie, generøse, og kvalitetsfokuserte. Og vi gleder oss til å tilberede kaffe på en måte som yter rettferdighet til nettopp denne kvaliteten som ligger i deres kaffebønner.

Her er noen bilder fra en av de siste utfluktene til deres brenneri på Ryen:

R_1000_MG_9414R_1000_MG_9590_duoR_1000_MG_9441R_1000_MG_9515_duoR_1000_MG_9571R_1000_MG_9502_duoR_1000_MG_9407R_1000_MG_9644_duoR_1000_MG_9634 R_1000_MG_9605_duo R_1000_MG_9430 R_1000_MG_9578_duo

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>